Over ESE

ENVIRONMENT SERVICES EEMNES B.V. – Totaalpakket voor uw vloeistofdichte voorzieningen.

ESE is een toonaangevende specialist met jarenlange ervaring op het gebied van vloeistofdichte vloeren en olie- en benzine afscheiders. Wij bieden een totaalpakket voor aanleg, onderhoud en renovatie van vloeistofdichte vloeren, geheel conform de eisen van de huidige geldende richtlijnen en wet- en regelgeving. Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stemmen af op uw situatie, uw wensen, uw bedrijfsactiviteiten.

Verschillende partijen? 1 aanspreekpunt: ESE.

U krijgt te maken met slechts één aanspreekpunt. Wij brengen de verschillende partijen voor u samen en denken van A tot Z actief mee. Dit scheelt u veel tijd en uitzoekwerk. ESE weet door jarenlange ervaring welke partijen het meest geschikt zijn voor de oplossing voor uw bedrijf.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn actief zijn voor een breed scala aan opdrachtgevers – van overheidsinstellingen, waterschappen, gemeentewerven, (petro) chemiebedrijven tot garagebedrijven, wasstraten, losplaatsen, tankstations en bedrijven in de agrarische sector. Inmiddels hebben wij een zeer brede ervaring opgebouwd met de aanleg van vloeistofdichte vloeren in uiteenlopende situaties.

En daar ligt ook onze uitdaging: het vinden van oplossingen voor iedere situatie, hoe ingewikkeld deze ook is.

Compleet pakket vloeistofdichte vloeren

Op deze website vindt u slechts een greep van de toepassingen die wij bieden. Kijk onder vloeistofdichte vloeren welke vloer voor u van toepassing is. ESE verzorgt het advies, de realisatie, een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening en de periodieke controles. Volledige nazorg dus.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt, maar staat uw situatie er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met een oplossing op maat.