Coatings

Coatings

ESE is gespecialiseerd in industrieel professioneel onderhoud, zoals betonreparaties, afdichtingen, mobiele straalwerkzaamheden en het aanbrengen van kunstharsvloeren.                                              

Chemisch bestendige coating

ESE werkt met hoogwaardige chemisch bestendige coatings voor vloeistofdichte vloeren, al dan niet voorzien van een anti-sliblaag.

Een chemische resistentie is van belang in nagenoeg alle omstandigheden. Zelfs eenvoudige schoonmaakmiddelen bevatten vaak al chemische (oplos)middelen die het oppervlakte kunnen aantasten.  Wanneer er sprake is van een constante blootstelling aan chemische middelen dan moet er gekozen worden voor hoogwaardige coating  die op lange termijn blijft presteren.

Onze coatings zijn makkelijk verwerkbaar en geschikt voor een middelzware tot zeer zware belasting. Alle door ons toegepaste coatings zijn van hoogwaardige kwaliteit zijn en voldoen volledig aan de wettelijke eisen.

De medewerkers van ESE zijn vakkundig geschoold. De combinatie van kwaliteitsvolle materialen en vakmanschap staan garant voor een mooi en duurzaam eindresultaat.
Wij informeren u graag over een vloeistofdichte vloer en de bijbehorende coatings